2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Who doesn’t love the ‘20s look? Lucardi heeft nu een collectie die de glamour van de Roaring Twenties combineert met de stijl van nu: de 1920 Vintage. Dit zijn subtiele versies van de jaren ’20 sieraden, maar natuurlijk wel met alle o-zo-nodige bling!

De 1920 collectie heeft sierlijke oorbellen, armbanden en horloges. Als basis kun je uit de drie populairste kleuren kiezen: zilver-, goud- en roséplated. Maar dat is nog niet alles!  Ieder sieraad is bezet met rijen van kristal en ook hierin heb je keuze uit alle kleurtjes van de regenboog. Kies voor een sieraad waarbij de rij kristallen één enkele kleur is, of ga voor de beauties waarbij het gekleurde kristal is afgewisseld met een doorzichtig steentje. Het zijn allemaal juweeltjes!

Of je nou gek bent op de Charleston-tijd of niet, met de aanloop naar de feestdagen kunnen we allemaal wat extra bling gebruiken! Ben je nog op zoek naar de finishing touch voor de perfecte kerstdiner-outfit? Of mist jouw NYE look nèt wat extra spakles? Dan kun je met deze fabulous 1920 sieraden jouw look helemaal af stylen! En natuurlijk is het ook een awesome kerstcadeautje, stijlvol verpakt in een schitterende cadeauset.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..